Du känner dig balanserad, stabil och energifylld. Du känner dig hållbar och är medveten om dina egna behov. Du är trygg och kan leda dig själv och andra med stor entusiasm och energi, vilket leder till både kollektiv och individuell framgång. Låt oss samarbeta för att möjliggöra detta!

Du är i ledande position med inflytande att påverka. Att vara i ledande position behöver inte betyda att du är chef men att du är passionerad för autentiskt ledarskap och tror på kraften i självledarskap. Du vet att ledarskap som utgår från hjärta och själ är avgörande för framtidens framgång.
Du är nu redo för helande, klarhet och framgång genom att starta ett förtroligt samarbete med dig själv med min hjälp.
 Jag ser fram emot att hålla dig under din transformerande resa, känn dig trygg i min närande energi.

Varmt välkommen / Ulrika

🌸 HELANDE INTUITIV LIVSCOACHNING  🌸

Släck din nyfikenhet och öppna upp dörrar till ett liv som kan levas starkt och friskt, med ny klarhet och energi inför våren och sommaren.  

Jag mixar aktiverande och balanserande energiarbete via Q.Healing med intuitiv livscoachning. Du kan ställa frågor till din kropp och själ, ditt liv, olika situationer, relationer mm och få klarhet som stärker och hjälper dig i livet. Ibland kommer hälsning från andevärlden, guider eller kraftdjur med budskap till dig. En session blir alltid exakt vad du behöver för nu och framåt, så du kan vara helt trygg med att släppa kontrollen i min trygga sfär.

Din investering för 90 min är 2100:-
Vi ses online via Zoom

Om inte nu, när då?
Varmt välkommen vackra själ 🌟

Bokningskalendern fylls på med tider vartefter

JAG HÅLLER DIG ÖVER TID
3 sessioner under 3 månader

Att bli hållen över tid ger en djup integrering av läkning och transformation och du presenteras en hållbar plan full av klarhet för nu och framåt efter varje session. Vi bygger dig, kroppen och livet från grunden och låter dina krafter expandera och integreras med kropp, själ och liv.  

Paket med 3 x 90 min sessioner, där vi ses en gång i månaden under 3 månader. Din investering är 5.800:-

Betalning kan delas på två tillfällen och den första delbetalningen via faktura, ska vara tillhanda 24 h innan första bokade sessionen.

Välkommen att boka ditt paket via mail
hello@ulrikanystrom.se

LÄKNING

Min metod ger dig den smartaste och effektivaste vägen till LÄKNING av det du behöver för att kunna LEVA & LEDA, STARKT, FRISKT.


KLARHET

Min metod serverar KLARHET i dina frågor till livet och kroppen, så att du vet vad du behöver och vågar använda din DRIVKRAFT och KOMMUNIKATION.


FRAMGÅNG

Min metod låter dina superkrafter aktiveras, integreras och ge dig värdefull information till ditt LEDARSKAP & unika FRAMGÅNGSFLOW

Investering och villkor

En Helande Livscoachningssession är 90 min & vi ses via Zoom eller telefon. 

Din investering är 2.100:- & din betalning ska vara tillhanda senast 24 h innan.
Är du företagare och vill ha faktura, hör av dig.
Avbokning efter 24 h debiteras fullt & vid utevbliven betalning avbokas din session per automatik.

Kom, blomma ut och förverkligas!

För att det ska vara möjligt behöver du guidas in till din kärna & landa i dig själv. Ditt nervsystem behöver komma till ro för att det ska vara möjligt att förkroppsliga dina drömmar & mål. Din energi kalibreras, aktiveras & balanseras för största möjliga läkningseffekt. Det krävs mod för att leva fullt ut & ledas med & ifrån hjärtat, därför får du klarhet som ger dig fotfäste att våga förverkliga din egen unika framgång & uppleva flow på alla nivåer i livet.

Jag ser dig, jag håller dig & möter dig där du befinner dig. Naket, äkta & genuint bryr jag mig om dig. Jag är här för att hjälpa dig!

Välkommen / Ulrika


Jag älskar framgång och min största framgång är när du når din, vi ses!