Jag finns på Samsara i Falun på torsdagar, varmt välkommen!

Hel och harmonisk  

För dig som längtar efter efter känslan “lugn, pigg och harmonisk”

Låt mig hjälpa dig att komma i balans och ladda batterierna, via en härlig mix av lugnande massage, Q.healing och intuitiva budskap*. Passar dig som är mitt i livet och behöver hjälp att komma till ro, finna balans och nytt fotfäste.

*Med intuitiva budskap menar jag det som vill förmedlas i stunden för att hjälpa och stärka dig.

OBS!
Har du behov av livscoachning (du har flera egna frågor som du behöver klarhet inom)? Då ska du boka Helande intuitiv livscoachning som är en session online via Zoom, se info nedan på sidan.

När du kommer till Bokadirekt, välj personal och Ulrika för att snabbast komma rätt

75 min 1650:-

Hel och framgångsrik

För dig som längtar efter att lära känna och fördjupa samarbetet mellan din fysiska, själsliga och mentala kapacitet.

Låt mig hjälpa dig att starta ett förtroligt teamwork mellan dig, kroppen och livet så att du kan nå dina mål. Jag kombinerar fysisk behandling med Q.healing och intuitiva budskap*. Passar dig som idrottar, är i ledande position eller dig som bara vill leva starkt och friskt på väg mot dina mål.

*Med intuitiva budskap menar jag det som vill förmedlas i stunden för att stärka och hjälpa dig kopplat till dina mål.

OBS!
Har du behov av livscoachning (du har flera egna frågor som du behöver klarhet inom)? Då ska du boka Helande intuitiv livscoachning som är en session online via Zoom, se info nedan på sidan.

När du kommer till Bokadirekt, välj personal och Ulrika för att snabbast komma rätt

75 min 1650:-

Quick fix i balans

För dig som behöver en Quick-fix-behandling av kropp och själ inklusive energiboost och balansering för att komma på banan i livet igen. 

Passar dig som vill lära känna mig och mitt sätt kunna hjälpa dig, samt dig som är under pågående behandling hos mig.

När du kommer till Bokadirekt, välj personal och Ulrika för att snabbast komma rätt

30 min 750:-

Helande intuitiv livscoachning
för dig som har många egna frågor till kropp, själ och livet i sig.

För dig som är i behov av läkning, klarhet och drivkart!

Jag mixar aktiverande och balanserande energiarbete via Q.Healing med intuitiv livscoachning. Du kan ställa frågor till din kropp och själ, ditt liv, olika situationer, relationer mm och få klarhet som stärker och hjälper dig i livet. Ibland kommer hälsning från andevärlden, guider eller kraftdjur med budskap till dig. En session blir alltid exakt vad du behöver för nu och framåt, så du kan vara helt trygg med att släppa kontrollen i min trygga sfär.

Din investering för 90 min är 2100:-
Vi ses online via Zoom

Varmt välkommen vackra själ 🌟

För att boka din onlinesession maila hello@ulrikanystrom.se och ge gärna några förslag på dagar och tider du kan.

LÄKNING

Min metod ger dig den smartaste och effektivaste vägen till LÄKNING av det du behöver för att kunna LEVA & LEDA, STARKT, FRISKT.


KLARHET

Min metod serverar KLARHET i dina frågor till livet och kroppen, så att du vet vad du behöver och vågar använda din DRIVKRAFT och KOMMUNIKATION.


FRAMGÅNG

Min metod låter dina superkrafter aktiveras, integreras och ge dig värdefull information till ditt LEDARSKAP & unika FRAMGÅNGSFLOW

Kom, blomma ut och förverkligas!

För att det ska vara möjligt behöver du guidas in till din kärna & landa i dig själv. Ditt nervsystem behöver komma till ro för att det ska vara möjligt att förkroppsliga dina drömmar & mål. Din energi kalibreras, aktiveras & balanseras för största möjliga läkningseffekt. Det krävs mod för att leva fullt ut & ledas med & ifrån hjärtat, därför får du klarhet som ger dig fotfäste att våga förverkliga din egen unika framgång & uppleva flow på alla nivåer i livet.

Jag ser dig, jag håller dig & möter dig där du befinner dig. Naket, äkta & genuint bryr jag mig om dig. Jag är här för att hjälpa dig!

Välkommen / Ulrika


Jag älskar framgång och min största framgång är när du når din, vi ses!