Föreställ dig att du möter dig själv, din kropp och livets alla skeden  med ny kraft, balanserat inre och med säker harmonisk attityd.

 I din nybalanserade energi möter du livet och kroppen i harmoni och acceptans, med självkärlek och självläkning som effekt.
Q.Flow öppnar dörrar till ett kärleksfullt samarbete dig och kroppen emellan, som ger dig tillgång till din kraft, styrka och livsenergi på helt nya nivåer.

Upplev och förkroppsliga känslan av att komma hem till din kärna, bli befriad, stärkt och balanserad, för att sedan komma ut i din storhet.

Q.FLOW - Selfhealing bodywork

Q.Flow är Q.Healingmetodens syster med en mix av:
☄️Befriande rörelser - Body release
☄️Aktiverande, stärkande och balanserande rörelser - Bodyflow
☄️Helande andetag  med bl.a. mudras och mantran.

Q.Flow hjälper kroppen att öppna befriande flöden längs meridianerna (energibanorna) som vandrar längs bindvävstråken i kroppen.
När QI flödar fritt kan livet levas starkt och friskt, befriande flöden möjliggör läkning inifrån och ut på alla nivåer.

All intelligens från Q.Healingmetoden med visdom från bl.a kinesisk medicin, eviga flammor och kristallers magi, får här förkroppsligas och kicka fart på din egna kropps unika förmåga till självläkning. Låt detta kärleksfulla samarbete starta nu.

Inom kort öppnar jag dörren till en kurs för dig som önskar ta del av Q.Flow för att praktisera själv.
Vill du veta när, fyll i formulär längst ner på sidan, så hörs vi! 💫

Kärleksfullt, befriande och utan pekpinnar

På din och din kropps unika villkor blir du guidad för att sedan göra rörelsen till din så som den känns okej för dig. Hur det ser ut är minst viktig och hur det känns för dig betyder allt. Där och då finner du det fantastiska självläkande samarbetet med din kropp, när du lyssnar, leker och lär känna tillsammans med alla rörelser och andetag som bär på massor av helande visdom och intelligens.

Innehåll

6 olika block utifrån vart och ett av elementen Luft/eter, Eld, Jord, Metall, Vatten och Trä med följande övningar.

Bodyrelease
Urladdande, frigörande och en mera explosiv kroppsövning.

Bodyflow
En serie av olika flödande, aktiverande och stärkande rörelser tillsammans med kroppen. Varje övning har en specifik intelligens och kan göras enskilt eller i följd tillsammans beroende på syfte, tid och lust. Varje element har ca 6-8 olika flöden.

Helande andetag i 3 olika varianter per element
QI AQtiverande - Meridianerna till hjälp
QI Balanserande - Neurovaskulära punkter till hjälp
QI Stärkande - Mudras och mantra till hjälp

Q.Flow följer årstiderna med sin koppling till elementen och du och din kropp kan finna stor hjälp i att synkronisera med den rådande årstiden med hjälp av Q.Flow. Du kan kombinera övningarna hur du vill och det kan aldrig bli fel. Lek och lär känna din kropp som längtar efter detta förtroliga och roliga samspel.

Bakgrund

Under hösten 2021 startade en ostoppbar download av Q.healingmetoden. En kraftfull kanalisering med dessa ord som svar på varför?!

“Vi tjänar Moder jord &  ljusets eviga kärleksflamma. Vi vill hjälpa er att LÄKA & LEVA utifrån naturens fria former & formler igenom alla föränderliga cykler.”

Något senare ville olika typer av rörelser och andetag flöda fram igenom mig. Jag fick lov att ladda ner Q.Flow kan liknas vid en syster och förlängd arm till Q.Healingmetoden och det visade sig vara så kraftfullt och gynnsamt för självläkning, kroppskontakt och det heliga samarbetet mellan kropp, själv och ande.

ENERGIER & VISDOMSKÄLLOR SOM SAMSPELAR I Q.HEALING & Q.FLOW ELEMENTEN 
Kinesiska medicinens 5 element + Luft/Eter.

EVIGA HELIGA FLAMMOR
Starkt transformerande energier med ursprung från naturens alla lagar i synkronicitet med universum.  

KRISTALLMAGI
Alla kristallers helande samverkan i ett kristallint nätverk via moder jord och universum.

SPIRIT ENERGIES & COSMIQ ENERGIES 
Visdom och intelligens från själsliga och galaktiska energier från olika dimensioner.

HELIG GEOMETRI
Geometriska former som skapar ett högfrekvent helande och tryggt space.

 “Vi tjänar Moder jord &  ljusets eviga kärleksflamma. Vi vill hjälpa er att LÄKA & LEVA utifrån naturens fria former & formler igenom alla föränderliga cykler. Denna metod har verkligen återkallat & samlat ihop bortglömda delar, vilket NU skapar en helhet som helt & fullt resonerar med livsenergins förutsättning för läkning & transformation. Vilken ÄRA att få dela den till denna värld" 

Q.Healing & Flow Community

 Ett community för alla som investerar i att ta del av metoden.
🤍 ALDRIG HIERARKI - ALLTID TILLSAMMANS.
🤍 ALDRIG ENSAM -ALLTID STÖD FRÅN MIG OCH  ALLA KOLLEGOR I COMMUNITY.

Jag, Ulrika som fått den stora äran att dela och sprida denna metod är inte för mer/vet inte bättre. Jag är alltid elev och kommer så förbli. Vi gör det alltid tillsammans. När det det dyker upp frågor kanaliserar jag svaren. Det finns ingen guru och det finns ingen lag. Du är ditt unikum och gurun bor inom dig. Tillsammans sprider vi transformerande och läkande magiQ QI via metoden och dess visdom. 

Inom kort öppnar jag dörren till en kurs för dig som önskar ta del av Q.Flow för att praktisera själv. Vill du veta när, fyll i formuläret nedan, så hörs vi! 💫