Föreställ dig hur du starkt, balanserat och friskt tar dig an livet med en helt ny balans och tillit.
Dina problem och symtom har lösts upp från kärnan och du känner tillgång till din nya livskraft på alla nivåer.

Q.Healing - Quick Qodes of magiQ QI

Q. HEALINGMETODEN är en härlig mix av olika visdomskällor, bl.a. kinesisk medicin, eviga flammor och magiska kristaller, som i dess unika samspel alltid når kärnan och ger en multidimensionell effekt på både fysiska, andliga, själsliga, mentala och känslomässiga problem.

Vi skapar en trygg förutsättning för läkning och därefter kalibreras, aktiveras och balanseras QI. När balans råder tar transformerande flöden och läkning naturligt, effektivt och smart vid. Den snabbaste vägen till läkning via QUICK QODES OF MAGIQ QI.

Där liv får strömma tryggt och fritt kan livet levas starkt och friskt, befriande flöden möjliggör läkning inifrån och ut på alla nivåer!

Q.Healingmetoden har en perfekt mix av en trygg struktur och ett intuitivt flow och kan användas på människor, djur, platser, hem och boningar.

Gör dig redo för en transformerande resa med medial, personlig och själslig utveckling tillsammans med mig och en helt fantastisk healingmetod som jag är kallad att dela med och till dig.  Jag håller ett tryggt och närande space som möjliggör. Låt dina helande krafter blomma ut!

Självstudier i egen takt under 6 månader

Under 6 månader studerar du i egen takt, där du vartefter får 3 kanaliserade budskap som svar på inskickade uppgifter efter guidning via ljudfil. De tre olika kanaliserade buskapen är 1. Hälsning från din Q.Huvudguide 2. Hälsning från din personliga eviga, heliga flamma 3. Visdom från tidigare existens unikt kopplat till dig och Q.Helalingmetoden.

Behöver du privat mentorskapstid kan du boka sessioner med mig efter dina behov till rabatterat pris under denna tid.

Diplomering

Under de 6 månaderna ska du arbeta igenom metoden, skicka in de 3 uppgifterna som ger dig kanaliserade hälsningar tillbaka och ta emot
5 klienter som ger dig referenser och feedback utifrån ett färdigt formulär. Referenserna delas med mig och jag ger dig feedback tillbaka som stärker dig på din resa framåt som Q.Healer. Du är nu redo att ta emot diplom, hurra!

Material och kursportal

De fysiska verktygen som ingår är Q.healingmetodens egen kortlek, pendel och kristall. 
I kursportalen finner du kurskompendium, 96 sidor, för egen utskrift. Kurskompendiet tillsammans med inspelade ljudfiler tar dig steg för steg framåt medan du lär dig Q.Healingmetodens olika principer för att kunna ge helande hjälp till människor, djur, platser, hem, hus och boningar.

BONUS 1 - Material för din personliga, själsliga och mediala utveckling. Workbook på 44 sidor, guidade ljudfiler med syfte;
🌟Att lära känna dina behov för att hålla momentum utbildningen igenom.
🌟Att komma i kontakt med dina behov för momentum och hållbarhet.
🌟Att möta, dra nytta av och bli vän med dina superkrafter och naturliga talanger.
🌟Möta den självklara kärleken, självkärleken och låta den integreras inom dig.
🌟Att ta dig lättsamt igenom motstånd och tvivel, via en medial LEVEL-UP
🌟Bli boostad, förankrad och trygg så att du kan bjuda in lätthet och släppa allvar. Det är kul att ge och vara ett med Q.healing!

BONUS 2 - Aktivera ditt unika själsspråk - Light language 🌟 En guidad process i 3 steg.

Q. Community

Alla som investerar i att lära sig Q.Healingmetoden blir medlemmar i Q.Community som via kurportalen är som ett eget privat Facebook endast för medlemmarna, med syfte att ställa frågor, dela erfarenheter och knyta kontakter med andra Q.Kollegor.
Efter dina 6 månader med aktiv support och kanaliserade budskap till din hjälp har du 4-ever tillgång till detta community och även allt kursmaterial.

Uppstart och investering - Starta upp under mars 2024 och få en gratis session på 60 minuter

Den 1/3 öppnar jag dörrarna. Du som väljer att starta upp din resa under mars 2024 får en gratis 60 min privat session - Q.Helande livscoachning med mig.
Jag ser så fram emot att möta dig och hålla dig under denna 6 månaders resa både för dig själv och för att du ska kunna vara i professionell service och hjälpa andra.
INVESTERING: Just nu 5.900:- exkl moms
Önskar du faktura istället för kortbetalning via kursportalen? Hör av dig hello@ulrikanystrom.se

Du bara vet, YES det här är rätt för mig, eller känner du dig osäker?
Då bokar du ett samtal för att få svar på om utbildningen är rätt för dig, maila hello@ulrikanystrom.se

Innan köp - läs och godkänn villkor här

Effekter av Q.Healingmetoden

Jag och så många med mig har bevittnat och fått uppleva många kraftfulla magiska resultat genom åren, såsom:

☄️ Fri från smärta, oro och ångest.
☄️ Skadefri och stark för att bli starkare.
☄️ Nytt fotfäste och framtidshopp.
☄️ Klarare kommunikation och bättre relationer.
☄️ Ny energi, stärkt självkänsla och självförtroende.
☄️ Modig och stark att förändra.
☄️ Nytändning och drivkraft med passion som bränsle.
☄️ Lugn och trygg inifrån och ut.
☄️ Harmonisk och tillitsfull.
☄️ Klarsynt och skarp.
☄️ Drömmar och mål har förverkligats.
☄️ En känsla av total lycka över att leva.
☄️ Med mod att våga leva som sig själv, att bara få vara JAG.

Jag har mött många trasiga själar genom åren som nästan tappat hoppet och greppat det sista halmstrået ~ som blev ett möte med mig och denna metod.
Det förändrade deras liv och gav både läkning, klarhet och en ny drivkraft med hoppfull riktning som resultat.
Om det är värt att ta del av, känn i ditt hjärta och du har svaret.
Jag välkomnar dig med öppen famn.


Quick Qodes of MagiQ QI?

QUICK
Så snabbt som den högsta själsliga intelligensen tillåter, sker transformation och läkning. Intelligensen tar alla genvägar för att slippa onödigt lidande utan att gå miste om visdom och värdefull erfarenhet. No bypassing! Just smart och smooth!

QODES
Inga initieringar, endast aktiveringar och ljuskoder -QODES ~ som med största respekt och varmaste kärlek bygger ett förtroendeingivande och tryggt space som ger access till läkning och transformation.

MAGIQ
Det ÄR magiskt när de 6 elementen får samspela med dig, dina guider, den heliga geometrin, de aktiverande ljuskoderna, kristallmagin och de eviga flammorna!

QI
QI står för livsenergi enligt kinesisk filosofi. Q.Healingmetoden har stor del av sin visdom från den kinesiska medicinen. Livsenergin QI ~ kalibreras, aQtiveras och balanseras för läkande transformation. Den maskulina urkraften YANG och den feminina urkraften YIN balanseras och förstärks med affirmationer.
Resultatet: Där liv får strömma tryggt och fritt, kan livet levas starkt och friskt. Befriade flöden möjliggör läkning inifrån och ut på alla nivåer.


Dina hjälpande verktyg

🩷 KORTLEKEN Kortläggning visar vad du ska göra för att nå den snabbaste vägen till läkning steg för steg.

🩷 KRISTALLEN Connectar dig med ALLT -Guider, din merkaba (högre sanna JAG) & ALL VISDOM!  

🩷 PENDELN - Din förlängda healingarm.
 
🩷 Dina Q.HEALINGGUIDER - Dina universella kollegor.  Verktygen är dina hjälpande vänner som bär på intelligensen och visdomen. Du ska varken veta eller lägga dig i. Du är det fysiska instrumentet och kanalen för all den helande kraften och dess visdom.  

ATT GE Q.HEALING ÄR HÄRLIGT, KRAFTFULLT OCH TRYGGT!

Bakgrund


Under hösten 2021 startade en ostoppbar download av Q.healingmetoden. En kraftfull kanalisering med dessa ord som svar på varför?!

“Vi tjänar Moder jord &  ljusets eviga kärleksflamma. Vi vill hjälpa er att LÄKA & LEVA utifrån naturens fria former & formler igenom alla föränderliga cykler.”

Q. Healing kan användas på människor, djur (alla levande varelser) platser och boningar.
Du kan använda metoden både till dig själv via Q.Selfhealing & för att vara i service, hela och hjälpa andra.
 
Q. Healing kan användas IRL och på distans. 

Q. Healing kan integreras med andra healingmetoder, egna eller andra som du lärt dig.

ENERGIER & VISDOMSKÄLLOR SOM SAMSPELAR I Q.HEALING

ELEMENTEN 
Kinesiska medicinens 5 element + Luft/Eter.

EVIGA FLAMMOR
Starkt transformerande energier med ursprung från naturens alla lagar i synkronicitet med universum.  

KRISTALLMAGI
Alla kristallers helande samverkan i ett kristallint nätverk via moder jord och universum. Integrerad i din kristall och pendel som du använder vid Q.healing.

SPIRIT ENERGIES & COSMIQ ENERGIES
Visdom och intelligens från själsliga och galaktiska energier från olika dimensioner.

HELIG GEOMETRI
Geometriska former som skapar ett högfrekvent helande & tryggt space.

 “Vi tjänar Moder jord &  ljusets eviga kärleksflamma. Vi vill hjälpa er att LÄKA & LEVA utifrån naturens fria former & formler igenom alla föränderliga cykler. Denna metod har verkligen återkallat & samlat ihop bortglömda delar, vilket NU skapar en helhet som helt & fullt resonerar med livsenergins förutsättning för läkning & transformation. Vilken ÄRA att få dela den till denna värld" 

Q.Healing Community

 Ett community för alla som investerar i att ta del av metoden.
🧡 ALDRIG HIERARKI - ALLTID TILLSAMMANS.
🧡 ALDRIG ENSAM -ALLTID STÖD FRÅN ULRIKA & ALLA KOLLEGOR I COMMUNITY.

Jag, Ulrika som fått den stora äran att dela och sprida denna metod är inte för mer/vet inte bättre. Jag är alltid elev och
 kommer så förbli. Vi gör det alltid tillsammans. När det det dyker upp frågor kanaliserar jag svaren. Det finns ingen guru och det finns ingen lag. Du är ditt unikum och gurun bor inom dig. Tillsammans sprider vi transformerande och läkande magiQ QI via metoden och dess visdom.